+31 85 902 59 35 office@sdr.co.nl
Selecteer een pagina
Over ons

SDR® Academy

verzorgt unieke trainingen gericht op 

bewustwordingcommunicatie en veiligheid.

Tijdens de trainingen leer je op een verbindende stijl te communiceren.  De focus ligt op de bewustwording van lichaamstaal en het herkennen van de sleutelindicatoren. Deze vaardigheden zijn onmisbaar bij het proactief handhaven van de openbare orde. 

De SDR®-methode gaat uit van het menselijk vermogen om met ons oerinstinct afwijkend gedrag te herkennen. Tijdens de trainingen leert de deelnemer zich bewust te worden van signalen die instinctief worden waargenomen bij afwijkend gedrag. Door een solide onderbouwing, gebaseerd op gedragsindicatoren, leer je effectief te reageren op afwijkend gedrag en niet op etniciteit of andere uiterlijke kenmerken. 

De trainingen geven inzicht in onbewuste, persoonlijke vooroordelen.  Na de training is de deelnemer bekwaam om hier professioneel mee om te gaan.

De SDR®-methode leert bewustwording, verbindend communiceren en het begrijpen van lichaamstaal. Deze vaardigheden worden ingezet bij het proactief beveiligen en handhaven van de openbare orde.

{
Missie

Het bevorderen van veiligheid voor de publieke en de private sector door het geven van trainingen waarin bewustwording en verbinding centraal staan.

{
Visie

Een veilige samenleving met respect voor diversiteit